LinoSeal

Linoleum wat tegen een stootje kan.

 

Linoleum in uw pand, maakt normaal gezien, een representatieve indruk.
Een groot nadeel van linoleum is dat door de samenstelling, vele schoonmaakmiddelen niet gebruikt mogen worden.
De lijnolie zal verwijderd worden wanneer u met schoonmaakmiddelen aan de gang gaat.
En dit is juist een wezenlijk onderdeel van linoleum. Uw linoleumvloer vraagt veel periodiek onderhoud en is maar beperkt belastbaar.

LinoSeal kan er voor zorgen dat deze nadelen worden weggenomen. Één behandeling met LinoSeal en uw linoleum vloer wordt weer als nieuw !
LinoSeal is een sterke, duurzame 1 componentig Polyurethaan TopSeal. LinoSeal is extreem slijtvast en flexibel, deze zorgt ervoor dat uw linoleumvloer chemisch bestendig, slijtvast en zo goed als onderhoudsvrij wordt.

Een verouderde linoleumvloer.         

Het is niet meer noodzakelijk de vloer tweemaal per jaar grondig te reinigen, te strippen en te voorzien van een waslaag.
Na behandeling met LinoSeal is een simpel sopje genoeg om binnen no-time weer een mooie schone vloer te krijgen.
De vloer wordt krasvast, UV- bestendig en is inzetbaar daar waar hoge eisen gesteld worden aan veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en esthetische aantrekkelijke vloeren.

Toepassingsgebieden: overal waar duurzame vloeren gewenst zijn, o.a.: verpleeghuizen, winkels, kindercrèches, showrooms, horeca, toonzalen, laboratoria, kantoren, scholen, supermarkten, woonkamers, etc.

Het levert schitterend kleurverdiepende, vlekbestendige, zwaarder te belasten vloeren op welke bij uitstek geschikt zijn om als renovatie-laag over bestaande linoleum te zetten, d.w.z. het is mogelijk om van uw oude vloer een totaal nieuwe representatieve vloer te maken.

Enkele voordelen op een rij:

  Duurzaam, superieure chemische bestendigheid en slijtvast.

Onderhoudsarm: geen was en stripbehandelingen meer nodig !

Decoratief, Kleurintensivering,

Glansgraad: mat, zijdeglans of glans

Economisch, kostenbesparend in onderhoud

Veilig, kan indien gewenst in anti-slip uitvoering.

Hygiënisch, preventief tegen vuil, vocht, ziektekiemen, bacteriën

Geluiddempend, dempt het geluid van voetgangers en karren

Duurzaam: Milieuvriendelijk en na jaren gebruik weer te vernieuwenLinoleumvloer met LinoSeal.         
LinoSeal is flexibel, verende werking Linoleum blijft, het product is oplosmiddelvrij / reukarm. LinoSeal bevat géén water of oplosmiddelen.
De laag welke aangebracht blijft qua laagdikte behouden, d.w.z. 100 µm droge laagdikte in 1 laag is haalbaar ( t.o.v. andere systemen met 3 lagen )

LinoSeal: het ingenieuze laagje is bestand tegen desinfecteermiddelen, alkalische- en zure producten, oplosmiddelhoudende stoffen, bij uitstek geschikt voor dokterspraktijken, dierenartsen en andere medische instellingen.

Make-Over: met LinoSeal-Color

Uw bestaande Linoleumvloer kan d.m.v. LinoSeal-Color voorzien worden van een nieuwe kleur en uiterlijk naar wens, eventueel ingestrooid met een gekleurde vlok (ColorChips) voor een spelend kleuraccent. LinoSeal-Color maakt van uw oude vloer een nieuwe vloer.

Werkwijze:LinoSeal is onderhoudsarm.         
Bestaande vloer, strippen ( alle oude waslagen worden verwijderd).
Drogen en licht schuren, aanbrengen LinoSealer, na aanbrengen LinoSeal vloer 24 uur niet belasten.

 


Vernieuwend & Duurzaam