Epoxy-Gietvloer

  • 0 aantal op voorraad

Epoxy-Gietvloer is een twee-componenten, oplosmiddelvrije, op epoxy gebaseerde gietvloer, welke als mechanisch belastbare werkvloer, Epoxy-Gietvloer is samengesteld uit oplosmiddelvrij gepigmenteerde epoxyhars en hoogwaardige vulstoffen.

Epoxy-Gietvloer wordt in 1 laag d.m.v. een getande wisser en ontluchtingsroller over een gegrondeerde of geëgaliseerde ondergrond (schraapvloer) aangebracht.

Epoxy-Gietvloer heeft in de praktijk een verbruik van 1 tot 3 kg per m² ( al naar gelang de ondergrond).
Epoxy-Gietvloer kan eventueel decoratief ingestrooid worden met een decochip, welke na droging kan worden afgelakt met PU-HardTop voor een zijdemat uiterlijk, eventueel met anti-slip.

Deze vloer is ontwikkeld als vloersysteem voor het afwerken van zwaarder belaste werkvloeren en daar waar de vloer vloeistofdicht dient te zijn.

Speciaal ontwikkelt als werkvloer voor robuust werk in o.a. garages (autobanden-weekmakerbestendig), werkplaatsen en magazijnen.

Eigenschappen:

De naadloos aangebrachte Epoxy-Gietvloer is veelzijdig toepasbaar, decoratief, zeer slijtvast, chemisch resistent, goed reinigbaar en wordt veelvuldig aangebracht als vloeistofdichte vloer.

Kleuren:                     standaard Ral 7042, 7032, 7035, 7001 of naar wens in Ralkleur
Verbruik:                    1000 > 3000 gram p/m²
Primer:                       Epoxy bouwhars of watergedragen Epoxy-impregneer
Min. Verw. Temp.:     +10 ºC
Uithardingstijd:           Na 24 uur licht beloopbaar, na 7 x 24 uur vol chemisch en mechanisch belastbaar.

Copyright © 2024 Bols Coatings B.V.