TECNADIS PRS PERFORMANCE

  • 0 aantal op voorraad

TECNADIS PRS PERFORMANCE is een uniek waterafstotend product van de laatste generatie op basis van nanodeeltjes dat speciaal is ontwikkeld voor horizontale oppervlakken, hoewel het ook kan worden toegepast op verticale oppervlakken/gevels van poreuze en weinig poreuze materialen (marmer, beton, kalksteen, dakpannen, baksteen, terrazzo, graniet, zandsteen, pleisterwerk, albast, hout, enz.)

Het beschermt ook tegen de belangrijkste ziekten veroorzaakt door de inwerking van water en vocht (uitbloeiingen, lekken, groei van micro-organismen of voortijdige aantasting van bouwmaterialen).

Toepasbaar bij herstelwerkzaamheden van daken en terrassen, waarbij buitensporige en/of omslachtige werkzaamheden aan de vloer (tegels) en asfaltfolie worden vermeden, om mogelijke problemen door water te voorkomen.

VOORDELEN:

–  Respecteert volledig de structuur en natuurlijke porositeit van de materialen.

–  Het vormt geen film, waardoor de ademende werking van de ondergrond behouden blijft.

– Product met hoge weerstand tegen voortdurende mechanische actie/schuring en hoge duurzaamheid.

– Het is volledig bestand tegen UV-straling. De structuur van de verbinding heeft geen zwakke punten die door UV-straling kunnen worden aangetast, en daarom is de weerstand tegen externe stoffen veel groter dan die van zijn concurrenten.

– Het uiterlijk, de kleur of de structuur van de behandelde ondergrond verandert in het geheel niet (in het ergste geval kan het een lichte, bijna onmerkbare verandering in de tint van het materiaal veroorzaken).

– In tegenstelling tot traditionele producten kan het perfect opnieuw worden aangebracht zonder de resten van het vorige product te verwijderen.

Totale permeabiliteit voor waterdamp, waardoor de natuurlijke processen van het substraat door zijn poriën kunnen gaan.

– De verbindingen reageren niet met het behandelde oppervlak, waardoor het substraat onveranderd blijft.

Eenvoudig aan te brengen product, direct te gebruiken zonder verdunning.

iconopdf Product info

iconopdfApplicatie methode

iconopdfData sheet

Copyright © 2024 Bols Coatings B.V.