Gereedschap

  • 0 aantal op voorraad

Bols Coatings is agent voor Multitool in de Benelux, webshop: www.multitool.de:
"Multitool GmbH is fabrikant en leverancier van hoogwaardige gereedschappen voor de gehele bouwsector . We hebben meer dan 15 jaar ervaring en plaatsen u als onze klanten op de eerste plaats.

Onze kracht ligt in het directe contact dat onze buitendienstmedewerkers met U hebben. Dus wij weten wat U verwacht en wat U nodig heeft. Deze informatieve uitwisseling met U is steeds erg belangrijk voor ons! Talrijk gereedschap hebbenwe aangepast en verder ontwikkeld om hiermee heel concreet uw behoeften te dekken. In de loop der jaren is hierdoor ons assortiment sterk uitgebreid . U vindt bij ons alle standaard gereedschappen rondom de bouw, verbruikersmateriaal en veel speciaal gereedschap. Als u in onze catalogus iets mist: Praat dan met ons! Gezamenlijk vinden wij de oplossing waarmee u tevreden bent. Wij willen uw werk gemakkelijker maken en bieden U daarvoor een uitgebreide service .

U bestelt, wij leveren ! En dat snel en betrouwbaar. Omdat we het grootste deel van ons assortiment permanent bij in voorraad houden. Bestellingen die we voor 14.00 uur ontvangen, verzenden we in de regel nog diezelfde dag, ook indien gewenst direct naar uw werkplek. Onze hooggekwalifi ceerde medewerkers verpakken de goederen voor verzending en binnen 24 tot 48 uur heeft u de levering ter plekke.

Voor vragen over een specifi ek artikel kunt u de betreffende vertegenwoordiger aanspreken (zie LINK zu AD-Karte ) of belt u ons op nummer +49 6202 598630 op ons hoofdkantoor. In een persoonlijk gesprek, kan alles snel worden geregeld. 

Ons bedrijf is gevestigd in 68723 Schwetzingen , ongeveer twintig kilometer van Heidelberg . Hier bevindt zich de voorraad van meer dan 98 procent van onze catalogus-artikelen.

Overigens geldt: Wij adviseren u graag persoonlijk en zorgen voor gereedschap. Natuurlijk, tegen een prijs waarmee U tevreden bent. Multitool is en blijft uw eerste keuze als leverancier van gereedschappen en materialen."

Multitool Catalogus PDF Multitool Catalogus Dutch.pdf

Copyright © 2024 Bols Coatings B.V.